Over ons

Onze medewerkers van Indigo Soul zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de zorgsector op verschillende manieren. Met onze ervaring en unieke werkwijze, zijn wij uitgegroeid tot wie we nu zijn. Wij scoren hoog op klantvriendelijkheid en kwaliteit van onze diensten en producten. Via z.g. mond to mond reclame neemt ons aantal clienten nog steeds toe. In feite - uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u, onze client, te helpen. B.v. voor onze aanvraag hebben wij de garantie dat u niet met een wachtlijst te maken krijgt als u zich bij ons aanmeld.

Door de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij snel de ondersteuning inzetten die u nodig heeft.

Wij  werken graag samen en onderhouden contact met diverse disciplines en andere coachingpraktijken, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden en/of coachen.

Ook kunnen wij hierdoor een juiste doorverwijzing adviseren, als wij u vanuit onze expertise niet verder kunnen ondersteunen.

 

Middels een uitgebreide persoonlijke intake stemmen wij de mogelijkheden die wij hebben op uw specifieke hulpvraag af, en kunnen wij bemiddelen om de juiste ondersteuning bij u in te zetten.

U bent bij ons hartelijk welkom : contact. Onze gratis  telefonische spreekuren, waarop u bij ons terecht kan met de meest uiteenlopende vragen spreken u ook zeker aan.